17.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-03-25
Klockan: 10:23:57

0 Kommentarer
förlåt, älskling. jätteförlåt. usch, mår så dåligt. har spytt hela natten och inte sovit en blund. vet inte var jag ska ta vägen.
Jag väntade till den rätta tidpunkten, men det slog mig igår att det finns ingen rätt tidpunkt.. så det får bära eller brista.. troligtvis brister allt nu :( usch, förlåt, älskling. jag är verkligen jätteledsen.. jag vet inte vad jag ska göra.. allt var så bra, men jag ville säga det. jag har tänkt på det många gånger.. men det har inte blivit så. förlåt, är så sjukt ledsen. usch. känner mig så äcklig, smutsig, dålig och misslyckad. jätteförlåt, älskling.
jag vet att jag itne har lyckats med så mycket i vårt förhållande.. men jag vill verkligen ha en chans till, snälla ge mig den, älskling!
jag förstår om du aldrig mer vill veta av mig.. shit, jag bara skakar & gråter. :'( jag orkar inte mer. Låg & tänkte hela natten på hur mitt liv skulle vara utan dig. men den tanken gör mig verkligen illa. usch, vad jag känner mig misslyckad.
du ska veta att jag är glad för tiden med dig, du är det bästa i mitt liv. jag älskar dig så sjukt mycket. tiden med dig har varit underbar, du är verkligen mitt allt. önskar jag kunde göra valet nu, men tyvärr kan jag inte det.. :'(
du ska veta att jag är jätteledsen för det. förlåt,förlåt,förlåt. ångrar mig så sjukt mycket.
jag älskar dig, johan. önskar jag kunde visa det på bästa sätt. tack för att du finns!

jag är din, bara din. föralltid. <3

2oo7-o3-23.