8.

Publicerat i: frida.
Datum: 2006-11-29
Klockan: 20:11:16

1 Kommentarer
uuuusch. såhär dåligt har jag inte mått på många år, gick hem från skolan innan, mådde illa som fan. Sen när jag kom hem sov jag en timme typ, mådde jag ännu sämre.. & sen dess har jag typ spytt en gång i timmen. usch & fy. hatar det. värsta obehagskänslan som finns. :(
Bowlade igår, gick faktiskt ganska bra. så bra som jag spelar nu, har jag inte spelat sen 2004 tror jag :) Då var jag som bäst. ;) nu ska jag ta mig förbi det. Liga i helgen, par med Vicky, heja oss! :) kristianstad lördag sen åker jag ner till malmö & sover där till söndag. :)
Fredag är det fest i stan, med mat och grejer. Massa folk jag inte pratat med på länge, så det kan nog gå vägen :)
Annars ska jag bara vara hemma imorrn, uusch, hatar det.. blir så rastlös.
Tack, johan. du har förgyllt min dag idag. :) fått prata med dig typ hela dagen! :) älskar dig så mycket. längtar massor, vill att dessa 9 dagarna ska gå fort!

2oo6-11-29

7.

Publicerat i: frida.
Datum: 2006-11-27
Klockan: 15:35:17

LYCKA, kärlek, glädje, värme, uppskattning.. äntligen får jag säga.. :) nu har jag kämpat mig tillbaka & tagit dig med mig.. du var så söt igår, de orden värmde. ååh, lycka! önskar jag kunde förklara hur jag känner. men det går inte. jag trivs i tillvaron just nu. (: Nu finns det inget som kommer emellan oss. ååh, vad jag har längtat efter detta. du & jag , johan! 23/3-06 <3 (L)
Massa ny underbar musik som elin rekommenderat. ;)
Förövrigt så har helgen varit trevlig, inneboende från kalmar.

Fredag - tränade i åstorp med Stefan, sen åkte jag till stan för att träffa kalmariterna. Sen kom elin och vi åkte hem till mig. mamma hade så fint lagat mat. :) så vi krängde tysen och sen spelade vi skipbo hela kvällen efter lite tv emellan typ. :) Gick och la oss hyfsat tidigt eftersom både jag & elin hade match.. halv 3 vaknar vi av att de vibrerar i hela lägenheten & låter som en hel festival typ. Då har grannen dragit hem folk på efterfest, han slutade ju inte heller.. halv 6 kunde vi åter gå & lägga oss, men fortfarande till musik (dock på lite lägre nivå). Trolgitvis slipper jag sånt där numera eftersom han nog blir vräkt, fastighetsskötaren hade blivit nerringd under hela dagen. :P Så det blev typ skipbo & tv hela natten. haha. man ska uppleva det också. ;) tycker om dig så mycket, elin. du är guld värd. du är det bästa jag har. <3<3

Lördag - trött som ett as vaknar man av att mamma säger vi åker nu.. jag fattar ingenting, känner efter i sängen. ingen elin där så jag bredde ut mig helt sjukt mycket och somnade om som en stock. Så hade mamma & elin åkt till hallen för elin skulle spela tidigare än jag. :) Så jag & grabbarna åkte in senare til vår samling. Mötte Skrufscha, vann med 14-6. var nia och mina töser öste tysen så jag behövde inte hoppa in! :) Åkte hem och la oss i soffan, både jag & jeppe somnade som stockar.. Danne satt och spelade poker på den bärbara, han hittade förövrigt tjusningen med livet i helgen. hahaha. sen var jag & jeppe jätteduktiga och lagade värsta maten :) ååh, så gott. :) Efter all smältning och lite tv fick danne ryck om att vi skulle nattbowla. Jag ringde Hjallis och vi åkte till ängelholm. så mycket spö de fick. ska tilläggas att amanda spelar bowling 2-3 ggr om året och vann över danne, RENT. hahahaha. men vi vann iaf. :)Sen åkte vi på sightseeing på vägen hem, de fick se hur mycket på landet möller bor. hahaha.

Söndag - Fick sätta klockan för vi skulle till ängelholm. Skulle se Fullhouse spöa Forsheda, men så blev det inte.. De åkte på pisk, ganska rejält överkörda i det sista två serierna. Åkte till höganäs för att träna, spelade om middag i stan senare. GRATIS mat till mig. :) gratis är gott! :D rikligt med spö fick dem! Sen åkte vi till stan för att träna, spelade om dricka till maten, man gick segrande ur där också. SÅJAA! :)

Det var typ min helg. :)
Jag är lyckligare än på länge! ååh, nu ska jag visa att du inte har fel, älskling. :) du har gjort det enda rätta.
älskar dig, johan sörensen. <3<3 du & jag - tillsammans. <3<3 18 dagar kvar.
Carro & sofie - saknar er obeskrivligt. finns här för er båda. NI är guld! <3<3 KÄRLEK.
2oo6-11-27

6.

Publicerat i: frida.
Datum: 2006-11-22
Klockan: 16:59:34

nu är det ju faktiskt ett tag sen, så jag får ta mig i kragen. förlåt. Skrev värsta långa igår och råkade radera, blev så fruktansvärt arg så jag orkade inte skriva en gång till. Idag kommer jag inte ihåg vad jag skrev så jag börjar om på nytt..
Nu får jag börja känna på hur det är att gå i skolan, (måste erkänna att jag har haft det lite slappt innan). Fast jag klarar mig bra, jag trivs att gå i skolan. Jag tycker det är skoj. :) Med tanke på att jag ska läsa vidare några år sen så är det ganska bra om jag tycker om det. :)

Bowling - vi vann båda matcherna i helgen, klara till våren. :) tycker vi om. individuellt är jag inte speciellt bra just nu, men det kommer väl. Som han säger, det är bara en tröskel, du är snart över den. ja, men jag vill INTE vänta längre. jag hatar det, jag har sämst tålamod i världen. Ge mig resultat nu!

Kärleken - jadu, finns nog inte så mycket att säga. Tyvärr är jag ensam om att känna den kärleken och då kommer man ingenstans. har börjat tränga bort viljan, önskan och hoppet och börjar inse sanningen. Det kommer inte bli vi, den enda gången det skulle hända är om jag flyttar till dig. och det lär dröja många år. Vi har testat allt, vi kommer inte framåt. Det finns ingen lösning längre. Men du ska veta att jag har aldrig varit så glad, varm och lycklig som jag var under våra månader tillsammans. sommaren med dig - ååh, vad jag längtar tillbaka, önskar jag kunde spola tillbaka den tiden. känslorna för dig kommer inte försvinna, jag har aldrig älskat nån som jag älskar dig. ingen kan älska dig så som jag älskar dig. jag hoppas bara att nån kan göra dig lycklig. för du är en av de få på denna jord som förtjänar att vara riktigt lycklig!

trevlig myshelg med elin & sanna. <3
saknar dig, carro. <3
finns här för dig. du betyder obeskrivligt. önskar jag kunde vara dig nära. ge dig mitt stöd.
sofie, saknar dig. ni bor för långt ifrån! KOM HIT!
amanda, så glad för du är hemma igen. du gör mig glad. :)
det var typ allt för idag. eller nått.

Det finns en mening med allt.
2oo6-11-22.

5.

Publicerat i: frida.
Datum: 2006-11-14
Klockan: 22:40:41

Jag vill vara stark och glad.

Finns det fåglar på himlen idag
som kan skydda mig från mitt hat?

Kalla vindar jagar mig, jag är ensam utan dig igen.

Jag vill vara stark och snäll.

Finns det blommor att plocka idag,
som kan skydda mig från mig själv?

Mina tankar kastar kniv, kastar år av 9 liv igen.

Jag står svag, där står han vakt.

Jag vill vara stark och fri.
Finns det färger i skogen idag,

som kan ändra mitt slaveri?
Samma krig och samma sorg,
samma skräck i samma borg igen.

NO FURTHER, YOUR HONOR.


4.

Publicerat i: frida.
Datum: 2006-11-14
Klockan: 21:12:14

tisdag. - idag har jag inte varit världens största mensbarn, men jag har varit fruktansvärt nära. allt kan bara suga kuk just nu. hatar allt. så efter helgen så hade jag fått upp självförtroendet och trodde att jag kunde spela bowling igen. Så kommer man till helsingborg och ska träna idag. jo, tjena. så var man nere på jorden igen, om inte under jorden.. Kan jag itne bara få vara en björn och gå i ide nu fram till typ mars - april nån gång.. och slippa all denna skiten.. Orkar bara inte. SUG KUK, för fan!

finns många som betyder. <3


3.

Publicerat i: frida.
Datum: 2006-11-13
Klockan: 23:06:34

kväll. idag har jag varit världens största mensbarn. men det skiter jag i. varför ska jag bry mig om andra när ändå ingen annan bryr sig?
Alla är så falska ändå.
Ni frågar hur någon mår för att det verkar artigt och snällt. Egentligen bryr ni er inte ett skit. Ni vill bara höra att det är bra för att ni ska få slippa bry er. Något falskare får man leta efter.
Möjligtvis är jag också falsk eftersom jag svarar att det är bra och målar upp ett litet leende för att det ska verka trovärdigt. Men det finns inte en chans i hevlete jag skulle berätta för er hur det egentligen är, för det enda ni vill höra det är att allt är bra med mig, så slipper ni bry er och försöka visa att ni är så bra vänenr som ni säger.. BULLSHIT. Jag är nog inte helt ute och cyklar om jag säger att det är fler som känner som jag,
Bara frågan hur mår du, kan betyda ganska mycket. Så innan ni ställer den till någon, fundera över om ni verkligen vill höra ett svar. Akta, ni kan ju behöva visa att ni faktiskt har känslor ni också. farligt, farligt.

givetvis ska inte alla ta åt sig..
Finns några som är värda mer än andra. ni vet vilka ni är..
jag har förövrigt haft världens sämsta dag, men det har ni kanske kunnat räkna ut.

2.

Publicerat i: frida.
Datum: 2006-11-13
Klockan: 13:07:27

Förlåt. Har inte riktigt haft tid eller lust att skriva i helgen, så en summering kommer nu. :)

Fredag - En kort dag i skolan, skönt. Fick inte så mycket gjort, men vi hade skoj. haha. Sen var det till tandläkaren & hon berömde mig för att jag skötte mig. Det borde finnas fler som jag sa hon. Jag tänkte säga nått, men jag höll mig.. haha. Sen var det middag hos pappa med familjen, värsta mys. :) Fick umgås med bröderna också en hel kväll :) Tog taxi hem sent, gick hem och packade till lördagen så jag skulle slippa det på morgonen, de som känner mgi vet att morgonen är inte min favorittid precis. :P

Lördag - Upp tidigt, på med kläder & sen direkt iväg. Samlades i stan för att åka till kalmar, hemska resa. Typ 30 mil för att spela 4 serier, kan ju bli roligare. Men det är bara att acceptera läget :P Dit, fick träffa kalmariterna :) fick äta upp vad jag sa sist, men det tar jag för jag förtjänar det. :P Sen spelade vi, klarade det precis med nöd och näppe. Vann med 11-9, jag hoppade in & spelade faktiskt bra för en gångs skull. nöjd :) Sen godisköp och sen resa hem igen, massa mys och godisätande i bussen. :) Somnade i sannas knä & sov typ hela vägen. massa mys. Sen hem till elin <3, matlagning & MASSA mys. :) underbart. du är guld värd, elin. :) du visar mig ljus i de mörkaste tiderna. Sen hade vi lite vattenkrig. :) hahaha. elin blev ÄÄGD! :P

Söndag - Elin väckte mig typ 20 minuter innan vi skulle åka, hon har lärt sig att jag vill sova så länge det går :) tihi. Sen åkte vi till hallen, fick skriva papper och vara allmänt duktig. :) haha. Vinst med 20-0. Guuuuutt. :) Sen åkte jag hem, har hämtat alla grejer i huset nu så jag och andreas fick springa upp och ner för träpporna miljarder gånger. shiit. men nu har vi allt i lägenheten, skönt att få komma i ordning igen. :) Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på när ni vill! :)

Typ min helg, nu är det ny vecka. :) Bowling, Friskis och plugg väntar. :) Sen i helgen är det Derby mot både Cefyra och SBC hemma. åååh, sjuuukt sugen är jag! :) Heja oss.

Jag saknar dig, johan. 26 dagar kvar. längtar efter dig. längtar efter att få hålla om dig, pussa på dig, få visa min kärlek till dig. du ger mig liv. <3


1.

Publicerat i: frida.
Datum: 2006-11-09
Klockan: 21:59:12

Dags för en blogg, ska se hur det här går. :) Kan finnas risk att jag blir inaktiv, skäll på mig då :)
välkommen till mig!

Förlåt mig om jag tvekar,
men mina tankar går fram och tillbaks som ett pendeltåg.
Ibland är livets lekar så svåra att förstå,
men jag går dit hjärtat slår.

En enda minut sen har tiden runnit ut,
den kommer aldrig tillbaks.
Du bestämmer min vän, det är nu och inte sen.
Det händer aldrig igen,
det blir aldrig samma sak.
|| jimmy jansson - det blir aldrig samma sak.

Nu finns det inte många val kvar.. Ta chansen nu, det blir aldrig samma sak.
jag hoppas, mer än du förstår.
Så glad att vi har fått kontakt igen. :) det värmer.
Saknar dig, carro.. <3<3
tränade idag också, kändes bra några slag iaf. :) haha. Elin, du gör mig så glad :)

Det är en bra början iaf. :)