24.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-04-23
Klockan: 12:52:39

0 Kommentarer

återigen hemma efter sammandrag, denna gången i göteborg. :) sammandrag innebär alltid massa mys, denna gången med vicky & äälin. <3 mös faktiskt med elin redan i fredags, underbart. <3 du är guld, vännen.
3 av 3 vinster kan inte bli bättre. :) jag & vicky var guldteam. :) vi tog 9/12. :) tappade bara ett poäng per match i snitt. :P  heja oss. :) nu längtar jag till köping! återstår att se om jag får spela, vilket jag inte tror men jag hoppas. :) jag har spelat bra nu ett tag, men samtidigt är det ingen jag kan tänka mig skulle tas bort. usch, glad att jag inte är UK iaf. :) vi har ett ruskigt bra lag till slutspelet & inget annat än guld räknas! :) Synd inte kilalrna & tjejerna spelar på samma ställe, vi ska till köping & killarna till sundsvall. sucksuck. heja spader & avance. :)

annars har det inte hänt så mycket, jag borde gjort ett religionsarbete, men det blev inte riktigt så. : / jag får väl sätta mig med det en annan dag. typ. :P haha.
nu är det bara några dagar i skolan, sen åker jag till älsklingen. <3 underbart. längtar som få. :) fredag - tisdag, kan inte bli bättre. :) bowla & mysa med johan. ååh, längtar massor! :)

snart ses vi, älskling. <3

2oo7-o4-23.


23.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-04-19
Klockan: 23:01:07

tränat lite i veckan. har tagit upp min & elins tävling lite på allvar igen. :P känner att det nog är nödvändigt om jag inte ska förlora massa pengar. haha. annars har jag bowlat litegrann, det är ju sammandrag i helgen. :) underbart. elin på fredag, wounderbaar, sen sammandrag. ojoj. saknas bara johan så hade det varit perfekt. <3 

så skönt att johan är hemma igen, saknar dig så älskling.. nu kan vi iaf prata massor i telefon utan att det kostar miljarder. :) <3

Här,
lägg handen på min bröstkorg.
Känner du det?
Känner du mitt hjärta?
Jag var rädd att det slutat slå,

du är mitt adrenalin, älskling.


Här,
lägg handen här.
Känner du den?
Känner du min puls?
Jag var rädd att blodet slutat pumpa,

du är mitt endorfin, älskling.


Här,
Ta min hand.
Känner du den?
Känner du min kärlek?
Du har min själ i din hand, älskling.


I din hand.
Krama inte för hårt.


johan - bara 9 dagar kvar. snart ses vi, älskling. jag längtar till jag är i din famn. <3

sofie, carro, jenny - jag saknar er. <3

2oo7-o4-19


22.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-04-17
Klockan: 21:38:30

Vi behöver alla någon att luta oss emot,
vi behöver alla oss själva.
För utan dig är det inte du,
och utan mig är det inte jag.

Utåt kan vi le hur mycket vi vill,
men inuti brister vi alltid, någon gång.


Det är okej.
Jag finns här för dig,
Jag har alltid funnits här.
Ge mig dina ord, de som sårar, de som ger lycka,
jag kommer att stå kvar.


Du behöver inte fylla mig med vackra ord,
ge mig istället den du är.
Det är den jag älskar, ingen annan,
du behöver inte låtsas.


Vi behöver alla någon att luta oss emot,
vi behöver alla oss själva.
Ge mig en del av dig, låt mig älska utan gräns,
Så kommer vi tillsammans att falla.

Jag faller i din famn, så var beredd att fånga mig.

det här har jag knåpat ihop under veckan du var borta.. den förklarar det mesta, älskling.
jag orkar inte försöka förklara längre.. vill ni försöka förstå mig, tolka mina texter.. jag orkar inte mycket längre.. herregud.
det mesta jag gör blir fel. jag ve tinte vad jag ska göra.. du är värd det bästa, älskling. frågan är om jag verkligen kan fylla ut den platsen.. just nu känns det inte som om jag är det bästa för dig.. : (

bowlingen går hyfsat iaf, längtar till sammandraget i helgen, var så längesen. : / ska dela rum med vickyslicky också. :) massor mysigt. haha. skönt & träffa dig idag, elin. du gör mig glad. <3

carro, sofie & jenny - ååh, vad jag saknar er. helt sjukt. :/ så glad jag har er. <3

johan - jag hoppas du förstår. jag förstår dock inte hur du står ut med mig.. men du borde ha världens eloge för det! jag älskar dig. <3

2oo7-o4-17


21.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-04-15
Klockan: 15:15:40

eehm.. jaha. har inte så mycket att säga. idag är värsta dagen på länge.. älskling, KOM HEM! jag behöver dig!

jag vet ingenting. jag känner mig helt.. äh, jag vet fortfarande inte. kan inte sätta ord på det. varför mår jag såhär? det känns som om jag ska bryta ihop vilken sekund som helst. jag gråter för minsta lilla. kan knappt höra johans röst utan att gråta. kunde inte ens spela in ett meddelande i hans röstbrevlåda utan att börja gråta.. varför? det finns ingen anledning till det.. eller?.. det är vår, bowlingen går ju faktiskt bra, skolan helt okej & allt är bra med johan.
vad är fel?

jag vet en sak som är annorlunda.. saknaden efter johan har troligtvis aldrig varit större. : / jag gosar med min fisk konstant och önskar att det är johan. ååh, vad jag geek, men det skiter jag i. jag tycker om min fisk.
men det kan ju inte vara anledningen till hela det här?
äh, jag vet inte. får inte ut något av detta ändå. det enda jag vill är att du kommer hem, älskling. helst hit, men det går ju inte :/ älskling? du vet den där berömda glaskupan? ge mig den nu, så kan jag iaf inet göra mer fel. det skulle jag aldrig kunna lyckas med då iaf.

idag har jag minsann haft mettelektion med sötiselin också. :) känner mig lite nyttig, även om det kanske inte hjälpte. haha. parenteser hit & delat med dit, ferrariformel hit & ekvationer dit. haha. hoppas jag gjorde lite nytta iaf, hjärtat. <3

jag saknar dig, carro. mer än du förstår.
elin & sofie - tack för att ni finns. ni är guld <3

johan - herregud, jag önskar det fanns ord som kunde beskriva det här. jag har tappat dem. jag kunde innan, men allt det fina och positiva har jag redan använt. det finns inte mer. jag har redan förbrukat dem. :P älskar du mig ändå? för jag älskar dig mest av allt. du är min solstråle, min ängel & mitt liv. <3 2oo6-o3-23
12 dagar kvar. <3

2oo7-o4-15

20.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-04-14
Klockan: 22:23:09

jag borde vara glad, lycklig, det mesat positivt.. men.. jag känner mig som en zombie, har gjort hela veckan..
jag kan inte säga att jag har mått speciellt dåligt, inte bra heller för den delen.. men jag har känt mig helt tom, ensam.
äh, jag vet inte. det känns som om jag bara finns, till ingen nytta egentligen.. jag är bara något alla tar förgivet. äh, jag vet inte. allt är bara upp&ner.  jag vet inte hur jag ska förklara. tror inte någon förstår ändå.
det jag vet är jag jag saknar & älskar johan så sjukt mycket.. 14 dagar tills vi ses. <3
det jag mer vet är att mysiskvällen med amanda igår var mycket saknad & trevlig. jag vet en sak till, lisette har tvingat ut mig till arom ikväll, är inte alls sugen. men enda helgen jag är ledig på typ två månader. så jag offrar mig.
jag känner mig bara tom ändå, om jag försöker fylla den med lite vänskap från lisette, kan väl inte skada?
äh, jag vet inte vad jag får ut av det här.. trolgitvis ingenting egentligen.. men så kan det vara.

Sånt är livet på en pinne när man är fågel & har rutig kjol... eller nått.

oj, glömde nästan. GRATTIS VICKY! du är grym! EM-silver är guld värt.. ;) & möller fyller 20 idag. grattisgrattis.

jag saknar & älskar dig, johan. jag tycker inte om såna här veckor. :/ förlåt om jag har varit lite bitter, men jag saknar dig så sjukt mycket. usch.

2oo7-o4-14

19.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-04-13
Klockan: 14:13:10

Solen skiner, fåglarna kvittrar, i solen utan blåst är det riktigt härligt. :) kan knappt bli bättre.. eller jo, lite kan det. .men det alternativet finns inte, inte just nu iaf. :/

Junior-EM : Johan <3, johan & Kim O tog guld och europarekord i veckan! : ) UNDERBART! Så stolt över dig, älskling :)
Tjejerna tog brons i lag idag. bra jobbat, tjejer :) kom igen nu, carro. ta dig i kragen & ta guldet. både du & jag vet att det är möjligt! :) jag hejar på dig. du är värd det mer än någpon annan! :)

annars är allt bra, tränat typ varje dag i veckan nu. känns som dagarna bara flyter på. jag gör inget jätteviktigt om dagarna, inget speciellt heller. Pysslar lite med johan födelsepresenter. ;) haha. så så leker livet just nu. :P haha.
shiit, såhär positiv har jag inte känt mig på länge. såhär brukar jag bara vara när jag är med johan : )

jag saknar dig, älskling. <3
jag är så stolt över dig. du är mitt allt. <3

2oo7-o4-13

18.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-04-06
Klockan: 12:27:08

jahaa, det har inte hänt så mycket här på sistone.. men nu när jag ändå sitter här i min ensamhet utan älsklingen kan jag lika gärna knåpa ihop nått.. eller jag ljuger om jag säger i min ensamhet, peppe är ju faktiskt här (johans farbror) men han tog en powernap efter 2timmars promenaden :P
det var så jäävla tungt imorse, när johan åkte. uusch. låg där i sängen, helt hjälplös.. såg honom packa det sista, göra sig snygg, (mer än vanligt) :), såg honom läsa alla komihåglappar och kollade så han hade det sista med sig. :) så jävla underbar! sen kom han & gosade, då brast allt. herregud. :( men jag vet att du kommer ha några underbara dagar, det är du värd, älskling! krossa alla på EM nu! :) HEJAHEJA! :)

bowling: nu går det faktiskt riktigt, riktigt bra.. synd det är någon månad för sent bara. :/ men det är smällar man får ta! :P jag tog typ 2 veckors uppehåll innan masters i örebro & vips kunde jag bowla igen, tryckte dit 1341. :P inte för att det var speciellt jättesvårt, men det ska iaf göras. :) sen har det gått som på räls, typ. :P men det lär väl ändras i helgen. haha. Vi var i hedemora förra helgen & vann alla 3 matcherna shalalala. SLUTSPEEL! :) & jag spelade faktiskt bra. känns så skönt nu. :) Sen blir det masters i e-tuna i helgen. får se hur det går. Heja Elin hemma i påsk4. ;) <3.
i know you caan. <3  Sen har alla åkt till grekland nu. jag hejar på er så mycket! :) kommer sitta i skolan med den bärbara datorn, med trådlösa internet på skolan & bara uppdatera resultat typ en gång i minuten! :P haha. Ta hem massa guld till Sverige! :) :)

skolan går faktiskt också framåt. :P trivs fortfarande bra, amanda förgyller mina dagar :)

lovet har varit underbar, spenderat hela veckan här.. har varit bästa veckan på länge. :) du är så jävla underbar, älskling! <3 vad skulle jag gjort utan dig? :) du är mitt allt. kärleken till dig är den vackraste jag någonsin har upplevt!

med dina blåa ögon,
kväver du mina andetag.
mina lungor vill sprängas,
en blick är ett stryptag.

med din varma röst,
tar du över min själ.
yttra endast ett ord,
sedan är jag din träl.

med din mjuka beröring,
får du blodet att rusa.
jag blir alldeles yr,
du har lätt att berusa.

med att blott vara du,
skapar du ett begär.
jag vill ha dig här jämt,
för jag är så hemskt kär.

alltid vi, älskling! <3
johan, tack för att du finns!

jag saknar dig, elin. <3

2oo7-o4-o6