16.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-02-28
Klockan: 14:45:56

1 Kommentarer

satt & läste ltie gamla texter jag har skrivit. ojoj. kan fortfarande känna smärtan jag kände då. usch, obehagskänslan kom tillbaka. usch&fy. den smärtan önskar jag inte ens min egna fiende.
idag har vi varit på studiebesök i katolska kyrkan.. det finns folk till allt kan man ju lätt säga. tur att inte har samma åsikt, tänk hur världen då skulle se ut.
träning idag, onsdagar är lattjedag. : ) brukar kasta lite med kulla-kulan då. massor trevligt. alltid glad när man går därifrån. : ) oftast även om det har gått dåligt. : ) Ska boxas ikväll med, det är fortfarande tävling med elin. shit, jag ligger så mycket efter. : / suck. men det ska kanske ordna sig. haha. jag får inte förlora. :P

har börjat planera helgen med, blir nog mys med elin <3 har saknat det massor., massa tid i bowlinghallar. antagligen. :P får se om jag går till johans 18-års fest. är mindre sugen måste jag säga. är inte sugen på nått längre. jag vill inte vara här. jag vill vara nån annanstans. typ 47 mil härifrån. varför var jag så dum? sucksuck. jag får stå mitt kast.

Jag vill kunna lägga min hand i din,
och känna fullkomlig trygghet,
i att det faktiskt är vi, du&jag.

Jag vill att du ska vara den,
som kysser mig godnatt varje kväll,
och fyller ut den tomma sängplatsen bredvid mig.

Jag vill vara den första personen,
du ser varje dag,
och bemöter med ett leende.

Jag vill ha kraften,
som kan få dina ögon att tåras,
och ditt skratt att aldrig sluta.

Jag vill vara den enda,
som någonsin kommer få dig att känna,
på samma sätt som jag känner för dig.

känslorna jag har för dig är obeskrivliga, du är det bästa jag har. älskar dig mest av allt.
frida dahlgren <3 johan sörensen.

sofie - jag saknar dig! snart komemr våra tröjor. : ) massor mysigt. :)

förövrigt: mammas operation gick bra idag. hoppas hon blir helt frisk nu.

/ frida
2oo7-o2-28


15.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-02-27
Klockan: 21:38:48

happ.. så har ytterligare ett lov svischat förbi. blir lika deprimerad varje gång när man inser hur långt kvar det är till man har nytt lov. suck.
men lovet har varit bra. massor mysigt. : ) ni blir inte förvånade när jag säger att jag spenderade varenda dag hos älskade johan va? : )
Fast lovet började med liga i Linköping. 2 vinster, 1 förlust. Förlusten mot sumpan kändes sådär. Så tråkigt att förlora när det är så jämnt. sucksuck. men så är det. Och jag åkte på världens jävla förkylning också. det var väl fan. orkade ingenting, var helt slut. tur jag fick komma hem till johan så han pysslade om mig : )

vi hittade på lite trevliga saker.. tränade litegrann. spenderade en hel dag i katrineholm.. trevliga klubbkompisar johan har nu. så jävla roliga. :P hahaha. Vårt lag vann & petri grät lite. :P haha.
Sen åkte jag med alla dem till göteborg i lördags. hejade massor mot joker. till slut med massa dramatik vann de matchen. heja heja. :) jag fick guldstjärna i kanten av jukka för jag köpte öl till alla.. : ) Sen umgicks vi på hotellet, mös lite med älsklingen innan avfärd. han var så söt så han följde mig till stationen, ojoj vad tungt det var att lämna dig. :( Sen åkte jag till sanna för att övernatta. : ) massor mysigt. tack sanna. :)

Sen hade vi match i söndags.. OJOJ. jag var nia, men bästa matchen någonsin att gå bakom. herregud. :) Vi krossade SBC så det heter duga :P gjorde 7061, 2 x 300-serie & en 1000 slagning. OJOJ: : ) slog SBC med typ 900 i totalen också. ; )

jaha.. tillbaka till verkligheten igen. men skola & skit. suck. har aldrig varit mindre motiverad till den här situationen förr.. suck. varför gjorde jag misstaget? jag hade ju kanske sluppit det här..
aja, jag får skylla mig själv..

carro, jenny, sofie & elin. jag saknar er. mer än ni förstår.

johan - finns inte tillräckligt fina ord för att beskriva vad du betyder för mig. jag önskar jag kunde förklara.. tiden med dig är den bästa som finns. du är min ängel, min solstråle och min stjärna! JAG ÄLSKAR DIG! <3<3 23/3-06.

2007-02-27.

14.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-02-16
Klockan: 11:25:49

ny dag idag..
Var på teater med klassen igår, trodde den skulle vara sjukt långtråkig, men den var faktiskt helt okej.
ååh, har blivit riktigt sjuk. vill inte! har början till feber & grejer, vill absolut inte vara hängig i helgen! suuuck. & sen vill jag inte vara hängig när jag ör hos johan.. för risken blir att jag blir massa tjurig & det vill jag inte. : (
ååh, vad jag längtar till söndag. MASSOR! : )

Idag blir det en stund på väla med elin, hämta minibussen till helgen & sen träna i åstorp.. måste verkligen träna. Egentligen orkar jag inte, men behöver det. viktiga matcher i helgen.

nu ska jag duscha, klä på mig & gå till bussen. trevligt trevligt.

älskar dig, johan. längtar massor till söndag. sen 6 dagar med dig. underbart! <3

2oo7-o2-16

13.

Publicerat i: frida.
Datum: 2007-02-15
Klockan: 15:30:14

oj, har varit väldigt off.. har lovat elin jag ska skärpa mig. förlåt. men jag har varit lika off som jag tycker allt är just nu, men det är bara & ta nya tag.. eller nått.

Har hänt en del sen sist.. bowlat massor typ, umgåtts med johan & skolan har börjat igen. typ.
elitserien har äntligen dragit igång, öppnade första sammandraget bra med alla vinster. gott. : ) Nu är det nya tag i helgen då vi åker till Linköping & ska möta skrufscha, sumpan & zorita. ser sjukt mycket fram emot sumpanmatchen. ojoj. min egen bowling? jag ser det såhär, om jag någon gång under detta året hade en chans till landslaget, så är den borta nu. men jag fick vara med ett år iaf, det är det bästa jag någonsin har varit med om! underbart. Johan har gjort ett klubbyte också, som jag ser det har han aldrig tyckt bowling har varit så skoj som det är nu. så glad för att du trivs, älskling. det är du värd! mer än någon annan!

skolan - går väl inte att säga så mycket. känns lite skönt att vara tillbaka, bättre vara där än hemma faktiskt. men det är inte mycket som är sämre än hemma.

Sen har jag & elin gjort ett vad.. så nu har jag börjat på friskis igen, känns så skönt & komma igång igen. har ju varit helt off ett tag.. elin? jag hejar på mig, så du vet det. :P

jag har fyllt år också, hade tjejmiddag sen utgång. trevligt, trevligt. tack alla. Carro har fyllt år, förfest sen utgång i sthlm. trevligt där också.

Johan & jimpa har bestämt sig för att flytta ihop, vet inte vad jag tycker om det egentligen. så länge du är glad, älskling.. är jag glad. det löser sig nog. så länge jimpa dumpar sina sepevänner som jag inte ger mycket för.
typ, det här är väl en sammanfattning om hur mitt liv är nu. Lov nästa vecka, underbart att åka till johan. kan inte bli bättre. (ellerjo, en skidresa hade inte varit fel). :)

justdet, jag var ju i stockholm i helgen också på läger. väldigt trevligt. ni betyder, mer än ni förstår.
JOHAN, elin, carro, sofie & jenny. <3 loove.

så nu, ska jag försöka skärpa mig.. ska fortsätta uppdatera.. förlåt..
till sist: älskar dig massor, johan. du är mitt allt. utan dig skulle jag inte vara jag. jag skulle vara tom, ensam & tråkig. Allt för dig, älskling. tack för att du finns! <3
2oo7-o2-15